Biggest drawback I see, the lack of salmon ladder! Other then that it looks cool enough. Be pretty great to see that conference table full of super heroes! According to Marc Gugenheim:

“In designing the new lair, we had to think in terms of the much larger group that Oliver [Stephen Amell] has now surrounded himself with and how Team Arrow is a much bigger enterprise.

One of the fun things about this lair is that as opposed to one big space, where everyone would congregate, it’s now a much larger space divided up into smaller spaces,” he continues. “There is an area for Felicity [Emily Bett Rickards] to work, there is an area for Oliver to work out, and there is a garage. There are many different places we’ll continue to discover over the course of the season that give you a sense that this thing is a bit bigger than we got used to in the first three years.”

Via Comicbook.com